Ervaringen

Ervaringen

Hier kunt u recente ervaringen lezen over de diensten van Miriam Johnston, Coaching in Verloskunde. Mogelijk geeft dit u nog een beter beeld van hetgeen ik voor u kan betekenen! Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Wat anderen zeggen...

caret-down caret-up caret-left caret-right
Moeder Oktober 2017

Miriam straalt veel rust uit en gaf naast een luisterend oor ontzettend goede en praktische tips, zowel aan mij als aan mijn partner. Ze speelde daarbij heel goed in op mijn gevoel en mijn lichamelijke klachten, waardoor ik in eerste instantie op zag tegen de bevalling. Dankzij Miriam kon ik mijn heftige eerste bevalling een plekje geven en met vertrouwen mijn 2e bevalling tegemoet gaan. Dat heeft mij heel veel goeds gebracht en ik heb mede daardoor heerlijk genoten van de kraamtijd, waarin Miriam ook nog contact zocht en ook beschikbaar was voor steun en begeleiding indien nodig.

Ik kan Miriam bij iedereen aanraden!!

Moeder Juni 2016

Via mond tot mond reclame ben ik bij Miriam terecht gekomen.
Na de bevalling van ons eerste kindje, hield ik lichamelijke klachten, die door andere hulpverleners niet gehoord werden.
Ook zat ik met de vraag m.b.t. anticonceptie, wat is het beste en hoe kom ik erachter wat bij me past?
Bij Miriam kon ik gelukkig meteen terecht. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak, ik kon alles tegen haar zeggen en alles aan haar vragen. Echt heel prettig dat iemand tijd voor je vrij maakt en ook daadwerkelijk luistert!.
Na een paar gesprekken en goede tips en adviezen ging het veel beter met me. Ook de lichamelijke klachten werden minder na wat oefeningen. Echt Top!
Miriam, Nogmaals bedankt voor alles en veel succes met je praktijk coaching in verloskunde!