Over Mij

Over Mij

Miriam Johnston

Mijn naam is Miriam Johnston en sinds kort de trotse eigenaar van een onderneming voor coaching in de verloskunde. Ik ben getrouwd, moeder van 2 dochters en woonachtig in Oss. Op basis van mijn jarenlange ervaring op het gebied van de verloskunde ben ik momenteel een verloskundige vrouwencoach. Hiertoe ben ik ooit begonnen met een opleiding verpleegkunde in Nijmegen, waarna ik enkele jaren werkervaring opgedaan heb. Mijn droom om verloskunde te studeren heb ik uiteindelijk kunnen verwezenlijken in Groot Brittannie.

Hoe kwam mijn coaching in verloskunde tot stand?

Terug in Nederland heb ik me gevestigd als zelfstandig ondernemer in een verloskundige praktijk in Oss en omgeving. Dit werk heeft mij bijzonder geënthousiasmeerd. Persoonlijk vind ik het een hele eer om vrouwen te mogen begeleiden en coachen, zowel praktisch als psychisch, bij een dergelijke intense gebeurtenis in iemands leven. Ik heb deze praktijk 20 jaar met veel passie, energie en plezier gerund, samen met mijn collega’s .Daarbij moet ik erkennen dat ik het als zeer bevredigend heb ervaren, zeker wegens de waardering die je ontvangt na je inzet en medeleven. Ik probeer met passie het gehele traject te coachen, wat resulteert in welgemeende waardering.

Met bijzonder veel pijn en moeite heb ik de praktijk waarin ik 20 jaar werkzaam ben geweest, op moeten geven. Na enkele jaren tijd te hebben gehad voor mijzelf en voor mijn gezin, wil ik momenteel graag mijn kennis en ervaring op dit gebied weer positief inzetten. Vrouwen, maar ook partners, die op zoek zijn naar eerlijke informatie over zwangerschap, bevallingen en alles wat daarbij komt kijken, zijn bij mij aan het juiste adres.