Diensten

Diensten

Mijn diensten op het gebied van coaching kunnen zeer veelzijdig zijn. Van groot belang is dan ook altijd om enorm goed te luisteren naar de wensen van de klant en hier zo goed mogelijk op in te spelen. Vanuit de energie en de kracht van de vrouw en haar partner ga ik te werk, zoals te lezen is in mijn werkwijze. Echter, u kunt zich natuurlijk afvragen in welke situaties het verstandig is om gebruik te maken van coaching bij verloskunde.

Diensten Miriam Johnston Coaching in VerloskundeWat kan ik voor u betekenen?

Wanneer u op zoek bent naar eerlijke informatie tijdens zwangerschap of over de bevalling zelf kunt u gerust eens contact met mij opnemen. Door mijn studieachtergrond en jarenlange werkervaring, te lezen in het gedeelte over mij, ben ik in staat om u de juiste aanwijzingen en tips te geven voor een goed verloop van uw gehele zwangerschap. Ik verschaf ook informatie en adviezen over het kraambed, omdat er altijd verschillen bestaan tussen hoop, verwachting en werkelijkheid.

Overige diensten van Miriam Johnston | Coaching in Verloskunde

Ook wanneer u een traumatische ervaring heeft gehad tijdens een eerdere bevalling ben ik in staat om u verder te begeleiden tijdens een (mogelijk) nieuw traject. Zelfs na de bevalling kan het heel normaal zijn dat u nog vragen heeft over het kraambed of het geboren kind. Tenslotte bied ik advies en ondersteuning aan vrouwen die in de overgang komen.

Kortom…

Ik bied eenieder tijd en persoonlijke aandacht. Ik hoop op deze manier iedereen met mijn kennis en ervaring vanuit hun eigen kracht en energie te coachen in de goede richting. Het geven van plezier en vertrouwen staat hierbij centraal!

Vraag voor al mijn diensten na bij uw zorgverzekeraar in hoeverre u recht heeft op een vergoeding!